Erik Bogers

Voorzitter  Hoi, ik ben Erik en ik ben net als jou een muziekdocent. Ik werk op de Katholieke Scholengemeenschap in Hoofddorp en ik ben docent op de opleiding Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Ik vind het mooi dat ik mijn enthousiasme voor muziek mag overbrengen, zodat mijn leerlingen zich op hun eigen […]

Nadia Anne Molenaar

Content Manager & Communicatie Hoi, ik ben Nadia en ik houd ervan om met mijn leerlingen te filosoferen over hun dromen en doelen. Dit giet ik in de vorm van een muziekles. Het waarmaken van andermans dromen en doelen is voor mij inmiddels een levensmissie geworden. Als content manager en creator ben ik dit vorm […]

Remko Littooij

Penningmeester Hoi, ik ben Remko. Naast mijn werk als onderhandelaar en adviseur in de vakbondspoten van VLS en de FvOv, zit ik al jaren in het bestuur van VLS. Dat doe ik om mee te helpen aan goede voorwaarden voor de beste muzieklessen voor iedereen. In mijn vrije tijd speel ik op mijn fagot veel […]

Ingrid Slangen

Bestuurslid  Hoi, ik ben Ingrid. Muziek en mensen vormen een rode draad in mijn muzikale werkzaamheden. Ik heb tijdens mijn studie creatieve therapie (met muziek als basis) en studie klarinet aan het conservatorium in Amsterdam ervaren hoe leuk lesgeven en het werken met mensen is. Na een aantal jaren werken op een muziekschool en diverse (harmonie)orkesten […]