Duik met je leerlingen in ‘De Diepte’ van S10

De Eurosongfestival koorts slaat toe in de klaslokalen op middelbare scholen in Nederland. Buma Music Academy verstrekt gratis meespeelpartijen van het nummer ‘De Diepte’ van S10 aan muziekdocenten van alle middelbare scholen in Nederland.

Vanaf dinsdag 19 april kunnen alle muziekdocenten in Nederland voor hun leerlingen een gratis pakket opvragen met alle bladmuziek van onze songfestivalinzending 2022. Een pakket met, door Dutch School of Popular Music, uitgeschreven partijen en notaties van het nummer ‘De Diepte’ van S10 voor zang, bas, gitaar, ukelele, drums, toetsen, blazers en strijkers. Uitgesplitst naar drie niveaus van beginner tot gevorderd en geschikt om alleen uit te voeren, in groepjes of zelfs met de hele klas.

En hebben je (individuele) leerlingen of misschien wel de hele klas het nummer in de vingers? En willen ze dat delen?
Dan is er de mogelijkheid om een filmpje van de uitvoering op te sturen naar Buma Music Academy en kans te maken op kaarten voor de hele klas voor één van de zes eindejaar-concerten met de tofste (pop)artiesten van dit moment. Die video’s kunnen tot uiterlijk 31 mei gestuurd worden naar info@bumamusicacademy.nl

Wil jij, of één van je collega’s, snel aan de slag met het nummer ‘De Diepte’ van S10? Vanaf vandaag kun je dan naar www.bumamusicacademy.nl.  Plaats daar je bestelling en je ontvangt per omgaande het totale pakket in je mailbox. En dan… spelen maar!

Foto’s: Marie Wynants

Misschien vind je dit ook interessant

Deel jouw corona ervaringen via deze peiling van OCW

Verslag examenbijeenkomsten 2022

Tineke van Dijk ‘Muziekdocent van het jaar 2022’