Deel je beste speel- of zangstuk!

In het najaar van 2022 lanceren we de VLS Lesmateriaal Database. Om zo veel mogelijk content te verzamelen vragen we jou als muziekdocent je beste en meest succesvolle zelfgemaakte bladmuziek van een speel- of zangstuk te delen.

Let op de volgende voorwaarden: 

1. Je mag gebruik maken van een bestaand lied/ nummer, maar de transcriptie of het arrangement is van jezelf.

2. Je mag geen bestaande speel- of zangstukken uit methodes of van uitgeverijen gebruiken.

3. Door het uploaden kies je er voor, het via open source te delen met je collega’s.   

Je moet deze database zien als een soort ‘Ultimate Guitar’ voor muziek in een onderwijscontext. Op die site kan iedereen zijn eigen transcriptie uploaden van bestaande nummers. In onze database wil je bijvoorbeeld partijen voor de onderbouw VO op verschillende instrumenten kunnen vinden van een recent Top 40 nummer.

 

Deel je beste speel- of zangstuk!

In het najaar van 2022 lanceren we de VLS Lesmateriaal Database Om zo veel mogelijk content te verzamelen vragen we jou als muziekdocent je beste en meest succesvolle zelfgemaakte bladmuziek van een speel- of zangstuk te delen.

Let op de volgende voorwaarden: 

– De bladmuziek is door jezelf gemaakt. 

– Er zitten geen auteursrechten op de bladmuziek. Door het uploaden kies je er voor het via open source te delen met je collega’s. 

– De bladmuziek staat op één enkele PDF. De verschillende partijen zijn dus samengevoegd in één bestand.   

Alvast bedankt! Dankzij jou kunnen we er een database van voldoende kwaliteit met meer dan genoeg materiaal van maken, zodat hij ook echt gebruikt gaat worden.