Zoeken
Muzieklokaal van Trees Richards Di-Buono

Fout adviestabel Muziek havo

In de adviestabel opsturen examenwerk naar eerste en tweede corrector 2024 lijkt het alsof er een fout is geslopen in de adviesdatum van het examen muziek havo. Als het werk op dinsdag 28 mei bij de tweede corrector is (in plaats van zaterdag 25 mei zoals in de adviestabel aangegeven) dan hebben examinator en tweede corrector allebei even veel correctietijd, namelijk 13 dagen.

Bij andere vakken met afnamedatum 14 mei staat het wel goed. VLS adviseert om ervoor te zorgen dat het werk in ieder geval op dinsdag 28 mei bij de tweede corrector is, al mag eerder opsturen natuurlijk altijd en is dat alleen maar fijn als het lukt. Maar voor de examinator zelf geldt natuurlijk net zo goed dat er voldoende tijd voor de correctie moet zijn, dus als die paar extra dagen nodig zijn dan zal dat niet tot problemen leiden bij de tweede corrector.

De eindexamenbijeenkomst voor Muziek havo van de VLS is gepland op donderdag 23 mei. Dat is door omstandigheden iets later dan dat wij hadden gehoopt, maar geeft docenten nog steeds de tijd om de input uit de bijeenkomst mee te nemen in het nakijken.

Misschien vind je dit ook interessant

Britt van Santen bezoekt EAS Student Forum in Dublin

John Burger is Muziekdocent van het Jaar 2024

Kunstzone zoekt hoofdredacteur en eindredacteur