Hoofdredacteur Kunstzone

Kunstzone is een tijdschrift voor kunst en cultuur in het onderwijs en het vakblad van VLS en VONKC. Het verschijnt 6 keer paar jaar in een oplage van 3000 per editie. Daarnaast is er een website: kunstzone.nl

Het bestuur van de Stichting Kunstzone zoekt per direct een nieuwe hoofdredacteur voor zowel het tijdschrift als de website

De hoofdredacteur stuurt, ondersteund door de eindredacteur, de redactie aan. Hij/zij is eindverantwoordelijk voor de inhoud van het tijdschrift. Die inhoud is in overleg met de redacteuren van de kunstdisciplines en beeld- en mediaredactie bepaald.

We zijn op zoek naar een hoofdredacteur, die goed op de hoogte is van de stand van zaken van kunst en cultuur in het onderwijs, en beschikt over een aanzienlijk netwerk in het kunstonderwijs. De hoofdredacteur weet hoe een blad gemaakt wordt, heeft ervaring met redactioneel werk, beschikt zelf over een goede pen en is in staat om binnen financiële kaders leiding te geven aan een team van gekwalificeerde medewerkers.

Kunstzone peilt regelmatig de mening van haar lezers. Dit betekent een voortdurende bezinning op vorm en inhoud van blad en website. Een actieve en opbouwende rol kunnen spelen in processen van verandering vinden we dan ook een belangrijke kwaliteit.

De functie omvat een aanstelling van 16 uur per week op contractbasis.

Belangstelling? Stuur vóór 1 december je cv en motivatie naar: secretariaat@kunstzone.nl

Via ditzelfde mailadres kan nadere informatie opgevraagd worden.

Misschien vind je dit ook interessant

Consulent gezocht